Wat doe jij met de signalen van je afweersysteem?

Vanuit de natuurgeneeskunde zijn gezondheid & ziekte onderdeel van één proces: de een kan niet zonder de ander. Met beiden krijgen we te maken en zo hoort het ook. Want juist door ziek te worden, krijgt je afweersysteem de kans om weerstand op te bouwen. Zo bezien, zijn griep, vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, blaasontsteking e.d. signalen dat je afweersysteem hard aan het werk is om weer in balans te komen.

Met ruim 20 jaar ervaring als natuurgeneeskundige heb ik leren vertrouwen op de kracht van het zelf-genezend vermogen. Tijdens mijn behandelingen krijg je meer zelfinzicht en leer je onderscheid te maken tussen wat je versterkt en wat je verzwakt. Je leert om te kijken achter je klacht/probleem en je krijgt praktische tools mee om krachtig in je leven te staan. Naast kennis gebruik ik de bio-resonantie om op maat te werken. Ter ondersteuning krijg je vaak homeopathie mee naar huis en wellicht een supplement om je systeem te helpen versterken en/of op te ruimen van belastende stoffen.

Als erkend therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereninging LVNT. Afhankelijk van uw verzekeringspakket worden de consulten (deels) vergoed . Uw afspraak afzeggen, kan tot 24 uur van te voren kosteloos. Als u binnen 24 uur afzegt, wordt de besproken tijd in rekening gebracht.