Hoge darmspoeling

Een totale shift voor body én mind

Een darmspoeling is een grondige reiniging tot in de diepere plooien van de ruim 1,5 meter dikke darm. Door de darm als het ware in een warm bad te leggen, kan de darmwand weken, ontspannen en kan er losgelaten worden.

De taak van de dikke darm is om uit te scheiden wat geen energie of voeding geeft aan het lichaam. Na 20 jaar werkervaring zien we vaak dat juist dát systeem bij velen niet soepel meer loopt. Meestal wordt dit veroorzaakt door voeding, stress, controle, stapelen van emoties en ook vervuiling van de darmwand door aangekoekte en niet verteerde voedselresten.

Deze ‘oude shit’ zit dan als een soort tandplak vast aan de darmwand. Met als meest voorkomende klachten: allerlei huidproblemen, hoofdpijnen (migraine), opgeblazen gevoel, obstipatie, slecht slapen, zwaarmoedigheid etc…

Deze behandeling gaat verder dan het lichaam reinigen, het raakt je emotionele en energetische blokkades. Het is een reset van lichaam én geest. Na de behandelingen voelt men zich vaak schoner, lichter en vitaler. Dit werkt motiverend om een gezonde leefstijl aan te houden.

Het meest effectief is een serie van 3 binnen 7 á 10 dagen. We werken met een gesloten systeem waardoor de behandelingen geurloos en hygiënisch verlopen.

De behandelingen worden uitgevoerd door Nicole Benschop en Mariëlla van Brenk.

Uw afspraak afzeggen, kan tot 24 uur van te voren kosteloos. Als u binnen 24 uur afzegt, wordt de besproken tijd in rekening gebracht.