Healing massage

Deze sessies gaan over verbinding… Hoe meer we ons afstemmen op de eenheid: body, geest (denken) én spirit (zijn), hoe ruimer we onszelf kunnen waarnemen.

Het lichaam is een makkelijke ingang om contact te maken met je ‘binnenwereld’. In onze Westerse maatschappij zijn we heel erg gewend om aanwezig te zijn vanuit het hoofd en is persoonlijke ontwikkeling heel gewoon geworden.

Ook krijgt body ruime aandacht door gezond te eten en voldoende te bewegen en sporten. Ook kan spirit ervaren en gevoed worden door yoga, meditatie ed.

Tijdens deze verbindende sessie val je samen: body en mind en spirit en dan in gelijke mate, verbonden, ruim en in contact met de ruimte om je heen.

Ik nodig je uit voorbij het denken in het veld van Aandacht…. voorbij de taal van je denken en de taal van je lichaam. Het kan als een meditatie aanvoelen… dat je ruimte ervaart en tegelijkertijd gewaar bent van lichaam en denken en dat geen betekenis geven…

Zo kan je ervaren dat je je aandacht verlegd… naar ruimer… Je zal minimaal een verschuiving voelen van Doen naar Zijn: WELKOM!

Uw afspraak afzeggen, kan tot 24 uur van te voren kosteloos. Als u binnen 24 uur afzegt, wordt de besproken tijd in rekening gebracht.